Angyalföldi farsangi kupa – Mór 2016.02.14.

Szerző: Magyar Tamburello Szövetség

|

2016. március 3. - 15:20

|

Bálint napon került második alkalommal megrendezésre az Angyalföldi Farsangi Mix kupa, amelynek a Wekerle Sándor háromszoros miniszterelnökről elnevezett móri sportcsarnok adott otthont. 12729005_1062535107130297_476364438948253342_n

A mix kupa lényege, hogy a nevezők 3 fős csapatokba osztása sorsolás útján történik, így új csapatok és barátságok születnek. A mérkőzések ennek köszönhetően kiszámíthatalanabbak és sokkal szorosabbak voltak, mint a korábbi kupákon, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a tippmixen senki nem találta el a későbbi győzteseket.

A 3 lánycsapat délelőtt és délután különböző felállásban mérte össze erejét, külön versenyt alkotva. Egy közös vonással rendelkezett a két győztes csapat, mindkettőben a tavalyi győztes Schneider Mariannt magában tudó csapat diadalmaskodott.

A férfi mezőnyben 6 csapatban 16 férfi és  két női versenyző mérte össze erejét, köztük több újonc is, pl. a Mariannhoz hasonlóan szintén móri Wittner Marci, valamint Petya és Gábor.

A férfiaknál Mészáros Márknak sikerült a címvédés, méghozzá a férfiak közt is induló Schneider Mariannal együtt. Így Mariann 8 meccsen veretlen maradva mindhárom számban aranyérmet vehetett át. Bravo azaz Brava!

A bakonybéli Mészáros család begyűjött egy férfi első, második és harmadik helyet is, biztos ami biztos.

A nap különlegessége az volt, hogy a farsangi hangulatot biztosítandó a csapatok nevüket s öltözéküket összhangba hozták, így a vidámság kreativitással párosult.

íme az első két helyezett harci díszei:

 

MZ/X

farsangi 1

Úriemberek

farsangi 2

Végül, de nem utolsósorban, gratulálunk a győzteseknek és a többi csapatnak is köszönjük a részvételt!
– Férfiak: 1. MZ/X csapat: Mészáros Márk, Kemény Zalán, Schneider Mariann
– Női délelőtti mezőny: Bakonybéli Ördögök: Vivi, Cicc, Mariann
– Női délutáni mezőny: Lobogók: Nóri, B. Éva, Mariann.